Megnyitók

Otthoni BBQ recepteket kelt életre egy amerikai sörfőző Budapesten 

 

 

 

Az alábbiakban küldöm a Timco BBQ bemutatkozó anyagát. Kérjük segítsd a munkánkat azzal, hogy lehetővé teszed a te olvasóid számára is, hogy értesüljenek erről a Budapesten egyedülálló étteremről!

Otthoni BBQ recepteket kelt életre egy amerikai sörfőző Budapesten 
Az USA-ból hozott receptek alapján, a négy legfontosabb BBQ iskola stílusában készülnek a fogások Budapest egyik legújabb éttermében. Az amerikai tulajdonos már remekül beszél magyarul, az ételek mellé pedig saját söreit kínálja.

Bazilika Adventi Vásár 2022 november 18.-án nyitja kapuit

Advent Bazilika: november 18-án nyit Európa legjobb karácsonyi vására
 

Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai - 2022-ben újra várja látogatóit a tavaly másodjára is Európa legjobb karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika. 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia kiállító fogadja az ünnepelni vágyókat Budapesten, a Szent István-bazilika előtti téren. 
 

2022. március 15-én nyitja meg kapuit az MNB Pénzmúzeuma

Budapest, 2021. október 1. – A Márciusi Ifjak 12 pontjukban követelték egy önálló jegybank létrehozását. A Magyar Nemzeti Bank e jeles nap évfordulóján 2022. március 15-én nyitja meg az egykori Postapalota Széll Kálmán téri épületében az Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont kapuit a nagyközönség előtt. Európa leglátványosabb pénzmúzeumának létrehozásával a jegybank kiemelt célja, hogy a pénzügyi kultúra fejlesztése elérhető legyen a társadalom minden szegmensének, a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

UP Újpesti Rendezvénytér szeptember 1.-én nyitja kapuit

Az UP Újpesti Rendezvénytér hamarosan bekerül a Főváros kulturális- is program vérkeringésébe. Bár a nagy megnyitóra még egy pár hónapot várnia kell a nagyközönségnek, az üzemeltető cég, az UP Event Zrt. és a tulajdonos, az Újpesti Önkormányzat szeptember elsején megnyitják az UP kapuit a látogatók előtt. A nyílt napok alkalmával a közvélemény betekintést nyerhet a ház kulisszái mögé és ízelítőt kaphatnak abból a programstruktúrából, ami 2019-től várja majd őket az év minden napján.

Kultúrában otthon vagyunk!