Megnyitók

Vajon tudja -e a mesterséges intelligencia mi az a madártej, és képes-e egy étel megalkotására?

Vajon tudja -e a mesterséges intelligencia mi az a madártej, és képes-e egy étel megalkotására?

A Tejmadár Gasztrotér örömmel mutatja be, az AI által generált madártej különlegességet, amely garantáltan új színt visz a gasztronómia palettájára. A TEJMADÁR Gasztrotér egy brunch-hálózat, mely az #ikonikusmadártejről lett nevezetes, amit akár 700 féle ízkombinációval is kipróbálhatnak a vendégek.

Renoir palettája és modelljei

Renoir palettája és modelljei

„Az ábrázolt ember a panteista szemlélet tárgyává válik. Ez nem azt jelenti, hogy pusztán megvilágított anyaggá lesz. Renoir megmarad az embereknél, meghagyja nekik az arcukat és az egyéni érzelmeiket, de az atmoszférával együtt mintegy nagyobb csokorba fűzi össze őket.”

Julius Meier- Graefe: Renoir, 1929, Lipcse

Újra megnyilt a Normafa Síház Étterem

Újra nyitva a Normafa Síház Étterem

Budapest egyik legjobban várt nyitása  évek óta a Normafa Síház Étteremé. A főváros ikonikus helyszíne októbertől megújulva, kibővülve, de eredeti jellegzetességeit megtartva várja a látogatókat. Az étterem gasztronómiai koncepcióját a családi étkezések fontossága mellett a modern, kozmopolita ízlés alakította. A hónap végéig tesztüzemben működnek és várják a látogatók visszajelzéseit.

Otthoni BBQ recepteket kelt életre egy amerikai sörfőző Budapesten 

 

 

 

Az alábbiakban küldöm a Timco BBQ bemutatkozó anyagát. Kérjük segítsd a munkánkat azzal, hogy lehetővé teszed a te olvasóid számára is, hogy értesüljenek erről a Budapesten egyedülálló étteremről!

Otthoni BBQ recepteket kelt életre egy amerikai sörfőző Budapesten 
Az USA-ból hozott receptek alapján, a négy legfontosabb BBQ iskola stílusában készülnek a fogások Budapest egyik legújabb éttermében. Az amerikai tulajdonos már remekül beszél magyarul, az ételek mellé pedig saját söreit kínálja.

Bazilika Adventi Vásár 2022 november 18.-án nyitja kapuit

Advent Bazilika: november 18-án nyit Európa legjobb karácsonyi vására
 

Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai - 2022-ben újra várja látogatóit a tavaly másodjára is Európa legjobb karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika. 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia kiállító fogadja az ünnepelni vágyókat Budapesten, a Szent István-bazilika előtti téren.