Hírek

A magyar természetfotó nagydíja – Díjátadó és kiállításmegnyitó

A Varázslatos Magyarország átadja 2022-es természetfotó pályázatának nagydíját a Magyar Nemzeti Múzeumban

Nívós helyszínen kerül átadásra a Varázslatos Magyarország által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díj: A magyar természetfotó nagydíját április 4-én adják át a Magyar Nemzeti Múzeumban. A Múzeum dísztermében megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadó egyben kiállításmegnyitó is lesz, a Múzeumban elsőként mutatják be idén a VM 2022-es pályázati évadának legszebb képeiből összeállított tárlatot. 

Új értékesítési modellt vezet be és saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina

Új értékesítési modellt vezet be és saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina
Tomán Szabina 2023-ra megreformálta cége alapműködését. Míg korábban a termékkínálat nagyobb része csak szalonokban volt elérhető, most már a teljes Toman portfólió webshopban is megvásárolható. A Toman konzulensek természetesen továbbra is segítik a fogyókúrázókat igény szerint személyes vagy online konzultáció keretében. Az üzletasszony-befektető mindeközben bezárja Andrássy úti üzletét, hogy saját ingatlanban a belváros egy másik pontján nyisson újra.

Pénziránytű

Három új helyszínen nyílik pénzügyi tudásközpont 
Országszerte már 9 helyen várja interaktív tanterem élményprogramokkal a diákokat és a pedagógusokat

A Pénziránytű Alapítvány a Mastercarddal együttműködésben tovább bővítette országos Bázisiskola Programját. A korábbi hat helyett már kilenc helyszínen, kibővült témaválasztékkal, kihelyezett tanóra lehetőségekkel, öt bázisiskolában pedig pénzügyi kalandjátékkal is várják a 7-12. évfolyamos diákokat és pedagógusaikat.
 

Prae Kiadó gondozásában megjelent A SZELID HARCOS c. könyv

Dr. Nádori László évtizedeken át a Bartók Béla út 29. szám alatt élt, amely ma a Kelet Kávézónak ad otthont. Ezért választottuk a kávézót az esemény helyszínének.
A könyvbemutatón köszöntőt mond: Dr. László Imre, Újbuda polgármestere. A beszélgetés moderátora: Nádori Lídia.
Beszélgetőtársak: Bátonyiné Nádori Viola, a visszaemlékezés közreadója, Dénes Ferenc sportközgazdász, Köpf Károly, a Magyar Edzők Társasága főtitkára és tiszteletbeli elnökségi tagja.

Szeretettel várunk az idei év első klubestjére, amelyet 2023. január 20-án, pénteken este 6 órai kezdettel tartunk más helyszínen, az UP Rendezvénytérben (1042 Budapest, Szent István tér 13-14., a Piac épületének emelete)

Az Újpesti Közművelődési Kör alapítása 35 éves évfordulójának tiszteletére
JUBILEUMI KIÁLLÍTÁS

rendezésével emlékezünk. Egy-egy alkotással nemcsak művész klubtársaink mutatkoznak be, hanem mindazon művészek, akik az elmúlt évtizedekben kötődtek Körünkhöz: akár meghívott vendégként, akár emléktábláink alkotójaként. Kiállítóművészeink:
Ardey Edina, Baditz Balázs, B. Láng Ernesztin, Bertalan Tivadar,
Csermák Ferenc, Csíkszentmihályi Róbert, Fábri Tibor, Gyémánt László,

Szemet Szemért című misztikus krimi a Déryné Központban

Misztikus krimi kortárs író tollából a Déryné Társulat előadásában
Jánosi Ferenc Szemet szemért című művét állítja színpadra a Déryné Társulat a Jászai Mari-díjas Kis Domonkos Márk rendezésében.
A kortárs darab műfaját tekintve a krimi és a thriller sajátos ötvözete misztikus elemekkel fűszerezve. Az ősbemutató december 9-én lesz Budapesten, a Déryné Központban, majd a produkció turnéra indul a Vándorszínház alprogram keretében.