Hírek

Július 5-től közel két hónapon keresztül lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára.

Közös ösztöndíj programot hirdet a Padthai és az activé FiberShake – Bárki valóra válthatja álmát

Július 5-től közel két hónapon keresztül lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára. A két cég úgy véli, a jó dolgok ott születnek, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Így Magyarország területétől kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet a két millió forint összértékű ösztöndíjra, aki úgy érzi, már csak egy kis támogatásra van szüksége álma megvalósításához.

Karakas Pasa Torony

Megnyílt a felújított Karakas pasa tornya
A Budavári Palotanegyed nyugati oldalának leghangulatosabb és páratlan panorámával rendelkező részén nyílt meg a felújított Karakas pasa tornya, amelyben egy új információs pont, ajándékbolt, kávézó és mosdó várja a vendégeket. Az újjászületett Csikós udvart északról lezáró épület közvetlenül a Török kerthez kapcsolódik.

Iposz Nemzetközi Konferencia

Czomba Sándor- Rendkívül fontos kormányzati feladatnak tekintjük a kkv-szektor támogatását
Az "Innováció elősegítése a kkv-kban" című eseményen, az IPOSZ nemzetközi konferenciáján, fontos gondolatokat osztott meg a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára, Czomba Sándor.
A konferencia kiemelkedő jelentőséggel bírt a kkv-k fejlődése és versenyképességének növelése szempontjából, melyen számos európai ország képviselői is részt vettek.

Hamarosan megjelenik az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, mely idén nem csak a fine dining éttermeket, alternatív vendéglátóhelyeket és cukrászdákat látogatta végig, de 25 ötcsillagos szállodát is tesztelt.

„A hazai 5 csillagos szállodák nagyon eltérő minőségi szinteket képviselnek”
Hamarosan megjelenik az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, mely idén nem
csak a fine dining éttermeket, alternatív vendéglátóhelyeket és cukrászdákat látogatta
végig, de 25 ötcsillagos szállodát is tesztelt.
Adódhat a kérdés, vajon miért van erre
szükség, a hazai turisták egyáltalán választják-e a hazai ötcsillagos szállodákat.
Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója, gasztronómiai tanácsadó szerint azért fontos