Hírek

 Márciusban nyílik az MMA művészeti ösztöndíjasainak kiállítása, 2024. február 21.- A március elején kezdődő grandiózus összművészeti esemény mintegy 160 kortárs művész közreműködésével

    Márciusban nyílik az MMA művészeti ösztöndíjasainak kiállítása, 2024. február 21.- A március elején kezdődő grandiózus összművészeti esemény mintegy 160 kortárs művész közreműködésévTavasszal ismét Essentia Artis a Pesti Vigadóban el több mint két hónapon át várja az érdeklődőket a Pesti Vigadóban, az MMA székházában. 

Megnyitotta 250. üzletét a Rossmann az ÁRKÁD Bevásárlóközpontban

Megnyitotta 250. üzletét a Rossmann
A Rossmann családdal, a cégcsoport nemzetközi vezetőivel és a
társtulajdonos AS Watsonnal közösen ünnepeltek
A hazai fennállásának 30. évfordulóját ünneplő drogéria piac felett fejlődődött tavaly, ám
2024-ben sincs megállás: 250. boltjukat ünnepélyes keretek között, az alapító Dirk
Rossmann és családja, a társtulajdonos AS Watson Group CEO-ja Malina Ngai, valamint a
Rossmann nemzetközi vezetőinek jelenlétében nyitották meg a budapesti Árkádban.

Elindult a közönségszavazás: huszonnégy millió forintból valósulnak meg innovatív ötletek a Richter Anna Díjnak köszönhetően

A Richter Gedeon Nyrt. hatodszor hirdette meg egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, hiánypótló pályázatát, melyre tavaly óta már középiskolások is küldhetnek be ötleteket. Hazánk egyik legkiemelkedőbb gyógyszercége a Richter Anna Díj pályázat kiírásával őrzi és továbbviszi az alapítócsalád szellemiségét, az innovációba, folyamatos fejlesztésbe vetett hitét.

Transparency-Soma díj átadás

A Direkt36 újságírói nyerték a 2023. évi Transparency-Soma Díjat
Budapest, 2024. január 11. Wirth Zsuzsanna és Marton Kamilla, a Direkt36 munkatársai nyerték el az idei Transparency-Soma Díjat. Az egymillió forinttal járó elismerést a Transparency International Magyarország által szervezett díjátadó eseményen adták át csütörtökön este Budapesten.