Fesztiválok

Héttorony Fesztivál

(2023. október 20. - november 20.)

Makovecz időtlen tereiben otthonra lelnek kultúránk időszerű produkciói.

Október 20-án - a Fonó Budai Zeneház és a Kultúrpart szervezésében - ismét útjára indul a határokon átívelő Héttorony Fesztivál, építészeti programokkal, igényes koncertekkel, kultikus Makovecz-épületekben, a már megszokott és új helyszíneken.

Az eseménysorozat két egymástól távoli, határon túli településen, Lendván és Csíkszeredán indul, de Kolozsváron, Mátészalkán, Pakson, Makón, Mezőkövesden és Budapesten is találnak programot az érdeklődők.

Újabb témák és előadók a Brand Festiválon

ÚJABB TÉMÁK ÉS SZTÁRELŐADÓK A BRANDFESTIVALON
Green web, mentális egészség és egy kis showbusiness

Infláció, növekvő energiaárak, nyersanyaghiány, háborúk és még sorolhatnánk. A folyamatos válságjelenségek, azaz a polikrízis korszakában eddig nem tapasztalt mértékű nyomás helyezedik a vállalatvezetőkre.  Az egyre fokozódó instabilitásban azonban egy dolog biztos: a jó vezető nyomás alatt képes a legjobban teljesíteni, biztosítva nemcsak a piaci stabilitást, hanem az egyre növekvő prosperálást is.

Jön a CSAK A MENTES FESZTIVÁL

Jön a Csak a Mentes Őszi Fesztivál
Szeptember 23-án és 24-én a Csak a Mentes hivatalosan is megnyitja az őszi szezont, ugyanis ismét érkezik Fesztiváljával.
Ezúttal nemcsak a mentes étkezésen, étrendkiegészítőkön és életmódon lesz a fókusz, hanem a vegyszermentes háztartás, fenntarthatóság és újrahasznosítás is előtérbe kerül, így több olyan gyártó termékét is megismerhetik az érdeklődők, amelyek erre kínálnak megoldást (pl.: mosódió alapú készítmények).

Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

Alig egy hónap múlva érkeznek a tavasz kulturális hírnökei – Íme az idei Bartók Tavasz programja

2023. március 31-én immáron harmadik alkalommal veszi kezdetét a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek, amely idén is kihagyhatatlan programokat és felejthetetlennek ígérkező élményeket kínál a kultúrarajongóknak és feltöltődni vágyóknak. Világhírű együttesek, nem mindennapi együttműködések, díjnyertes zeneművek és saját műfajukban legendás alkotók várják a nézőket tizenhét napon át. 

Négy napig - 2023. április 13. és 16. között - Veszprém nemcsak Európa Kulturális, hanem a blues fővárosa is lesz.

Négy napig - 2023. április 13. és 16. között - Veszprém nemcsak Európa Kulturális, hanem a blues fővárosa is lesz. A régió eddigi legnagyobb blues fesztiválján világsztárok és a hazai blues-roots közösség legismertebb előadói váltják egymást a Hangvilla, az Expresszó és a Papírkutya színpadain. A fesztivál programja egy hosszú ideje nem koncertező magyar zenekar fellépésével válik teljessé.

A Harley-Davidson nevében tisztelettel felhívjuk a figyelmed a 2023. január 18.-án 17:00 órakor tartandó online bemutatóra

A Harley-Davidson Hungary nevében tisztelettel felhívjuk figyelmed a 2023. január 18-án 17:00 órakor tartandó világszintű online bemutatóra, melyről a hivatalos sajtóközlemény csatolva található.

Brand Fesztival

BrandFestival: Magyarországra érkezik a japán sztárkreatív, az adat-alapú storytelling specialistája 
A BrandFestival színpadán Naoki Tanaka