Kiállítások

Folyók ölelésében - A Duna-Dráva Nemzeti Parkról nyílt kiállítás

Folyók ölelésében - A Duna-Dráva Nemzeti Parkról nyílt kiállítás
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park sokszínű élőhelyét az azt övező két nagy folyó víztömege határozza meg. A folyók által körülhatárolt terület változatos élővilága és egyedi természeti értékei mellett a nemzeti park igazgatóság munkatárasainak természetmegőrző és ismeretterjesztő munkásságát mutatja be a Mezőgazdasági Múzeum csütörtökön megnyílt kiállítása Budapesten.
 

A legmagyarabb Habsburg- József nádor nyomában

A legmagyarabb Habsburg – József nádor nyomában
 

 
A Várkert Bazár őszi szabadtéri tárlata szeptember 26-tól várja a látogatókat. A kiállításban azokat az emblematikus helyszíneket és történetüket mutatjuk be, amelyek József nádorhoz kapcsolódnak. A „legmagyarabb Habsburg” főherceg több mint fél évszázadig (1796–1847) állt az ország élén és viselt gondot nemcsak Magyarország sorsára, hanem székhelye, Pest-Buda fejlődésére is.
 

BAU BUDAPEST EXPO

Álomotthon a célkeresztben! 
Az ötlettől a megvalósításig segíti az építkezőket, a lakásfelújítókat és a mestereket a II. Bau Budapest Expo. 

 

Inspiráló újdonságok és 2023 legnépszerűbb konyhatrendjei a Konyhakiállításon

Ismét divatban a színek, fókuszban a fenntarthatóság

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhakiállításon számtalan termékbemutató mellett ezekre mind fény derül!