ITBUSINESS & TECHNOLOGY 2020

ITBUSINESS & TECHNOLOGY 2020

Az adat az új gyémánt!

TECHNOLOGY

Bankkártya-biztonsági központ nyílik Európában Létrehozza a Mastercard az Európai Kiberbiztonsági Központot, melynek célja, hogy csúcstechnológiával felszerelkezve segítse a piaci szereplők együttműködését.

Brutális csapás készül: világszerte betiltják a „jövő fizetőeszközét"? Az eddigi információk alapján kifejezetten szigorú szabályozással készül felforgatni a kriptopénzpiacot az Amerikai Egyesült Államok. Donald Trump amerikai elnök keményen nekiment a kriptodevizáknak, majd Steve Mnuchin pénzügyminiszter és a minneapolisi Fed elnöke is utalt arra, hogy hamarosan kész a szektorra vonatkozó szabályrendszer.

Ösztöndíjprogram köti össze a visegrádi régió nagyvállalatait és startupjait Régiós partnereivel közösen, 2020-ban is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését és regionális piacra lépésük elősegítését célzó ösztöndíjprogramot, a Visegrádi Alap támogatásával. 

MI-alapú energetikai szolgáltatással lép piacra az eNET Az eNET Adatbányászati és inkubációs üzletágának Electrigence nevű innovatív adatautomatizálási szolgáltatása új perspektívát kínál az európai villamosenergia-piac szereplőinek.

Bővebb információ: www.itbusiness.hu