Jön a CSAK A MENTES FESZTIVÁL

Csak A Mentes Fesztivál grafika
Csak A Mentes Fesztivál grafika

Jön a Csak a Mentes Őszi Fesztivál
Szeptember 23-án és 24-én a Csak a Mentes hivatalosan is megnyitja az őszi szezont, ugyanis ismét érkezik Fesztiváljával.
Ezúttal nemcsak a mentes étkezésen, étrendkiegészítőkön és életmódon lesz a fókusz, hanem a vegyszermentes háztartás, fenntarthatóság és újrahasznosítás is előtérbe kerül, így több olyan gyártó termékét is megismerhetik az érdeklődők, amelyek erre kínálnak megoldást (pl.: mosódió alapú készítmények).
Természetesen az előadások sem hiányozhatnak a Csak a Mentes Őszi Fesztivál programjából, amelyek tematikája is követi nagyrészt a vegyszermentes háztartás témakörét.
Érkezik tRENDrakó Marci alias Bartus Marci, aki a vegyszermentes háztartás szakértője, Czecz Fruzsina gasztropszichológus, aki a mentes étkezés lélektanáról fog beszélni, Pityinger László Dopeman a buddhizmus és táplálkozás kapcsolatáról, Tatarek Rezső személyi edző, testépítő pedig Sport és életmód, mozgásról hétköznapi nyelven címmel tart előadást.
Az előadók között lesz továbbá Posta Reni, Árvay Bálint, Zsiros Bernadett, Kutasi Kelly és Varga István is.
A mostani fesztiválon a látogatók kipróbálhatják a Bemer terápiát, lesz kronobiológiai elemzés, a gyerekeket pedig egy hatalmas, kültéri, modern játszótér várja.
Könyvbemutatóval (Horváth Judit: Fenséges, mentes sütemények) és dedikálásokkal (Czecz Fruzsi, Bartus Marci, Posta Reni) is készülnek a mostani alkalomra a szervezők.
Lesz mentes-vegán bor és kesusajtkóstoló és érkeznek Erdélyből kézműves mentes csokoládék is, valamint belekóstolhatnak az aromaterápia varázslatos világába tiszta, magas minőségű illóolajok segítségével.
Számos újdonsággal készülnek az évről-évre visszatérő érdeklődőknek is a szervezők, ugyanis a fesztivál keretein belül indul el a CSAM klubtagsági rendszer, amellyel számos előnyre és kedvezményekre tehetnek szert a klubtagok.
Találkozhatnak a látogatók a Mentes élet ízei gasztroműsor szereplőivel és értékes tombolanyeremények is gazdára találnak mindkét nap.
A Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált, amelyet jutalmaztak is június 8-án. 2019 óta már negyedik alkalommal díjazta a Bridge Budapest azokat az üzleti közösségeket és szervezeteket, amelyek tudatosan és innovatív módon katalizálják a hazai üzleti szereplők és vállalkozók közötti kapcsolódásokat és együttműködéseket.  Az Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díjat a CSAM alapító tulajdonosa, Herczeg Andrea vehette át a Csak a Mentes közösségért.
A Csak a Mentes legfőbb feladata felkutatni a legújabb mentes termékeket és szolgáltatásokat, melyeket minden esetben minőségileg ellenőriznek, így garantáltan 100%-osan megbízható termékek jutnak a felhasználókhoz. A Csak a Mentes az országban egyedülállóan, mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.
Bővebb információ a fesztiválról:
https://fesztival.csakamentes.hu/
 

Galéria