Új értékesítési modellt vezet be és saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina

 Saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina
Saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina

Új értékesítési modellt vezet be és saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina
Tomán Szabina 2023-ra megreformálta cége alapműködését. Míg korábban a termékkínálat nagyobb része csak szalonokban volt elérhető, most már a teljes Toman portfólió webshopban is megvásárolható. A Toman konzulensek természetesen továbbra is segítik a fogyókúrázókat igény szerint személyes vagy online konzultáció keretében. Az üzletasszony-befektető mindeközben bezárja Andrássy úti üzletét, hogy saját ingatlanban a belváros egy másik pontján nyisson újra.
"Lépést kellett tartanunk a változásokkal. A pandémia alaposan fejre állította az életünket. Egyre több mindent próbálunk az otthonunkból elintézni: a számláinkat online fizetjük, a bevásárlásainkat online intézzük, sokszor még az orvosunkkal is online konzultálunk. Sokan a vírusok miatt sem szívesen mozdulnak ki a szükségesnél többet. Vannak, akik a fenntarthatóság figyelembevétele miatt szeretnének kevesebbet közlekedni, másokat most már visszatart a magas üzemanyagár. Ezért döntöttünk úgy, hogy változtatunk az értékesítési formán és minden termékünket elérhetővé teszünk webshopon is. Szeretnénk azoknak is segíteni ezzel a lépéssel, akik velünk szeretnének életmódot váltani, de nincs a közelükben szalon vagy nincs idejük a személyes konzultációra." - magyarázza lépését az üzletasszony Tomán Szabina.
A Toman konzultációs szolgáltatása ugyanúgy működik, és javasolják továbbra is a szakembereikkel való konzultációt, legfőképpen az új vendégek ill. a nagyobb súlyfelesleggel vagy alapbetegségekkel élők számára, de kérdés esetén, a régi vendégeknek is érdemes konzultálni szakemberrel. Dr. med Jákob Molnár korábban felhívta a figyelmet arra, hogy 29 tanulmány meta-analízise szerint 5 év elteltével átlagosan legalább a leadott súly 80 %-át ismét visszahízzák a fogyókúrázók, tudományosan bizonyított azonban, hogy a kontrollált fogyás szakmai tanácsadással, hosszú távú utánkövetéssel jobb eredményekhez vezet.
Új belvárosi szalon nyílik
A Toman Lifestyle életében 2023-ban nem csak a termékek webshopban való elérhetősége jelent változást. Újabb mérföldkő, hogy nem bérleményben, de saját belvárosi üzletben nyílik a következő Toman szalon. "Azt szoktam mondani minden vállalkozó nőnek, aki tanácsot kér tőlem, hogy álmodjon. Álmodjon nagyot, de aztán bontsa le kisebb lépésekre az álmához vezető utat és maradjon a racionalitás talaján." - mondja az üzletasszony, Tomán Szabina. "Amikor a Toman Lifestyle vállalatot megalapítottam, még bérleményben volt a központunk, a raktárunk és béreltük belvárosi szalonunk helyszínét is. Haladtam előre, és boldoggá tett a Szendrő utcai saját tulajdonban lévő központ, majd nagy mérföldkő volt a saját raktár, mely Tatabányáról szolgálja ki a vevőket. Tavaly év végén már elárultam, hol lesz az új belvárosi üzletünk. Az Arany János utcai helyiségben már folynak a munkálatok, és márciusban nyitunk. Egy saját bolt. Erről álmodtam. Évek hosszú munkája volt elérni."
Tomán Szabina 2015-ben alapította a Toman Lifestyle vállalatot. Első várandóssága után maga is súlyproblémákkal küzdött, súlyfeleslegét egy fehérje-diéta segítségével sikerült leadnia, ebből alkotta meg a Toman életmód-programot. 15 év modellkarrier után alapította meg saját cégét, mely néhány év alatt egymilliárdos franchise-rendszerben működő vállalkozássá nőtte ki magát. 2023-ra saját tulajdonú központtal, raktárral, és  belvárosi szalonnal rendelkezik. Az életmódváltás lényege, hogy a Tomán konzulensek személyre szabják a vendégek diétáját és figyelemmel kísérik, ha kell tanácsokkal segítik a fogyás folyamatát. Erre továbbra is lehetőség van, de 2023-ban eljött az ideje annak, hogy a teljes termékkínálat webshopból is elérhető legyen.

Galéria