Jótékonysági Árverés 2022.július 22. 16 óra Párisi Udvar

Jótékonysági Árverés 2022.július 22. 16 óra Párisi Udvar
Jótékonysági Árverés 2022.július 22. 16 óra Párisi Udvar

Jótékonysági árverés

  a Belvárosi Művészeti Egyesület szervezésében

 

Szervezetünk nyilvános árverésre készül 2022. július 22. 16 órától a Parisi Udvar Galériában  (Budapest V. Ferenciek tere 11.). 

Az árverés célja: az Ukrajnából menekült gyermekek, valamint a hátrányos helyzetű magyar gyerekek művészeti oktatása, a háború okozta trauma művészeti tevékenységgel történő  enyhítése, és a magyar kultúrával való megismertetése. A Magyar Vöröskereszt partnerünk

abban, hogy országosan be tudjunk vonni a traumatizált, rászoruló gyerekeket a kulturális, művészeti oktatásba, nevelésbe, csökkentve ezzel a háború vagy éppen a szociális helyzetük okozta hátrányt.

Az árverésre felajánlott festmények, grafikák, fotók, verseskötetek, cd-k  fotóit az információkkal és induló licit árakkal a Belvárosi Művészeti Egyesület honlapjára folyamatosan feltöltjük. A felajánlásokhoz a Szent Lázár Lovagrend művész tagjai is csatlakoztak. 

  https://belvarosi-muveszeti-egyesulet.mozello.hu/galeria/ 

https://www.kulturszinter.hu/node/96/edit?destination=/admin/content

Érdeklődni lehet a 06-30-999-4828 telefonszámon vagy a belvarosimuveszklub@gmail.com e-mail címen.

On-line licit, vételi szándék jelzése email-ben lehetséges 2022. július 22. 16 óráig. 

A képek előzetes  bejelentkezéssel megtekinthetők július 8. 16.00 órától július 22. 16.00 óra között  a Parisi Udvar Galériában.

Reményeink szerint árverésünk a következő tanévben Magyarországon tartózkodó menekült és szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek számára lehetőséget ad a művészeti oktatásban, a kulturális életben való részvételre és az alkotásaikat önzetlenül felajánló kortárs művészeknek pedig lehetőséget ad a bemutatkozásra.

Köszönjük a figyelmet, és kérjük szíves támogatását.

üdvözlettel:

Andor Edit a Belvárosi Művészeti Egyesület elnöke

Tóth Edit a rendezvény szervezője